Maya får sin første massage og mor er ……………… <3 <3 <3

 

 

Polle kørte os til  Mayas massør i dag. Det gik over alt forventning. En meget dygtig kvinde tænker jeg. Maya fik også infrarøde stråler og tog hele behandlingen så flot. Jeg skal forvente at hun vil være træt og meget tørstig i dag, at hun nok vil komme af med flere affaldsstoffer fra kroppen og jeg blev tilrådet meget korte gå ture.                              Til September skal vi  være med til et massage kursus. Nej det var ikke spor dyrt 450 Kr. for en time.

Skriver nu, fordi jeg ikke mere kan lade som ingenting, ved ikke hvordan jeg skal komme igennem dagen så nu  smider jeg masken.                                                            Har haft konflikter med mine piger over længere tid, så valgte ikke at opsøge dem fordi at de talte grimt  og ned til mig. Det gik ellers bedre end jeg havde forventet at jeg var alene, mit ønske var og er at de skal respektere mig og jeg vil give dem tid til at tænke over det .Der kom bare mere i klemme i går aftes, så nu er jeg ikke bare en “ynkelig” mor, men bebrejdes mit liv som alkoholiker som de har måtte leve med og Ditte vil aldrig se mig igen. Hvad der præcist skete vil jeg slet ikke kunne fortælle for det gør meget ondt og jeg står helt uforstående over det. Lige nu er alting ved at vælte, ved ikke hvad jeg skal stille op med mig selv. I nat snakkede jeg lidt til vor herre, jeg har bare brug for fred i sjælen.  Det er snart 8 år siden at jeg blev ædru, gjorde det for mine børns skyld, men pigerne tilgiver mig aldrig mit misbrug og som ædru alkoholiker ser man jo min Borderline tydeligt og det er svært for dem. Jeg har stadig Jimmy, Line og børnene i Jylland <3                                                                                                           Det er også samværet med syv af mine børnebørn og et oldebarn jeg har mistet.                                   I må bære over med mig de næste dage.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.