Min lille Chiara <3

 

 

Min dejlige lille pige var jo hos os i dag og vi havde en skønt sammen os tre.                  Lille Chiara er en glad og hyggelig pige, vi burde ses lidt oftere, de blir så hurtigt store de kære børn og så gider de ikke rigtig deres bedsteforældre, kan jeg jo se på Sofie men hun er også 14 år nu. Men så skulle der være noget om at de kommer tilbage senere i livet men Hmmm det er ikke alle der gør sån’. Eller når det før vi skal på plejehjem 🙂                                                                                                             Træning blev der så ikke noget af i dag og efterhånden længe siden, men det er godt med en pause for min skulder og ben. Torsdag vender jeg tilbage.                                    Her til aften er jeg ved at gøre klar til fodboldkampen, kaffe og øllebrød tænker jeg vil være godt.                                                                                                                           I morgen formiddag skal Maya opleve hendes  første massage, vi skal på Marielundvej  kl 10.00, som bestemt ikke er mit favorit vej for der er ingen offentlig transport på den Laaaaaaaaaaaange vej.                                                                                                      Vi vil takke af for i aften og ønske jer alle en fortsat dejlig Mandag  <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.