Mig og min søster <3

Ih altså hvor jeg elsker dig, min søster <3 Søster Sanne er dejlig, ligner vores mor, også med hensyn til at leve et fysisk hårdt liv. Så jeg er ofte meget bekymret for hende, men det ved jeg at hun også er for mig. Det noget værre noget. I dag havde søster inviteret Paul, Peter og mig til grill mad i hendes dejlige nyttehave i Ballerup, Bøf, kartoffelsalat, tykke og tynde pølser, brød og..."Hele svineriet ! selvfølgelig havde hun også bagt " Gulerodskager". Jeg medbragte sodavand, kaffen og Mickey naturligvis. Sååå hyggeligt og lækkert alt sammen, ville bare gerne se min søster slappe af engang imellem, det er hun ikke god til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.