Min 1 December.

I går var en trist 30 November.                                                                                        Jeg var vågnet klokken 6 om morgenen.                                                                        Flere af mine nære var meget påvirkede og bekymrede over min sindstilstand.      Min kære nabo veninde Annelie sendte mig den smukkeste julebuket via Interflora.

Polle kørte mig til Skovlunde for at hente en pakke og derefter ned i big og handle. Polle gav mig et  honning hjerte og en skrabe julekalender.

Helena ignorerede mig når jeg forsøgte ringe eller skrive hvilket gjorde mig endnu dårligere og da hun endelig svarede, var det på sms at hun havde brug for at trække sig.                                                                                                                                       Alt faldt fra hinanden inde i mit hoved, både Noah s barnedåb på Søndag og juleaften  aflyste jeg og fik det sagt til børnene

Den var slem i går, søster var om aftenen blevet  så bekymret over at jeg ikke tog min telefon, så hun havde sendt Polle for at se om jeg var okay.                                            Havde kun taget en halv sovepille, sov.                                                                              Søster græd i telefonen.                                                                                                       Jeg græd hele dagen, kunne næsten ikke stoppe igen.                                                      Modløs, mindreværd, ligegyldig, ensom, uduelig , træt af livet, skrækkelig deprimeret. og med mange sorte tanker.

I dag vågnede jeg op til at naboen havde fjernet det stykke hegn som hun havde sat op og som havde givet os så mange indbyrdes problemer som bestemt ikke er løst af den grund for nu har jeg slet ikke mulighed for at dække af for hende da jeg har smidt mine stolper væk for at hegnet kunne stå der. Nu er der så lavt at vi kan stå og glo på hinanden, så lavt at jeg kan nå hendes fliser når jeg bukker mig ned. OMG ! Jeg burde flytte ud på en øde ø hvor det bare var mig og min Maya.                                                  Slut med sovemedicin om dagen. Jeg SKAL pakke gaver ind, bage småkager, julepynte mit køkken vindue og naturligvis til barnedåb Søndag.                                            Aflyser bestyrelses mødet i aften og kommer igennem min 1 December.

Ditte Og Chiara for en lille tur forbi, det var svært at være nærværende <3                       Søster havde ringet til børnene i går.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.