Min 2 påskedag

 

Påvirket af gårdsdagens oplevelse, har grædt og følt mig overflødig hos Paul.                Hans telefon ringer konstant eller han har besøg af plejepersonale eller andre gæster.    Jeg havde bagt pandekager til Paul, men aflyste på grund af humøret.

Ditte skrev at Chiara savnede mig og om de måtte komme.                                              Jeg pakkede et net med pandekager, juice og smoothie til Chiara.                                    Vi gik en tur ned i Elverparken sammen med Maya, hun er bare ikke glad for at være der på grund af de store gæs som angreb hende en dag sidste år da vi var dernede, så jeg måtte bære hende udenom dem.                                                                                Det var en ganske hyggelig dag og solen stod højt og bagte, der var bare for meget vind.

 

Kort tid efter at vi var kommet op i min lejlighed igen, sad Paul pludselig på sin Scooter ude foran min havelåge.                                                                                                      Paul var kommet fordi at jeg var ked af det.  Han ville fortælle mig hvor meget jeg betyder for ham.                                                                                                                  Paul havde ondt.                                                                                                                Vi drak en kop kaffe sammen ude i haven og Paul fik pandekagerne med hjem.

Kvinden fra i går fortsatte med at skrive til Pauls datter Maria lige indtil Maria blokerede hende.

Jeg er ved at bage rosin boller til Paul, tar over til ham i morgen,  så jeg kan  ta’  imod to af hans ungdoms venner som Paul ikke har set i mange år.

Mange påskehilsner fra mig <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.