Regnen falder ganske sagte over tornerosevej

 

Det regnede i formiddags, så Maya fik lov til at blive hjemme imens jeg cyklede til Paul.                                                                                                                                Pauls to veninder, søstrene Else og Pernille kom på besøg, det var ganske hyggeligt, de havde meget at snakke om blandt andet gamle minder fra deres ungdom.                                                                                                                            Jeg kender også Søster Else igennem Paul fra  mine unge dage.   

 Paul er heldigvis godt smertedækket, men bliver hurtigt træt.               Hukommelsen er heller ikke god og det piner ham.

Da vejret holdt tørt  i eftermiddags gik Maya og jeg en lille tur.  Føler mig ikke rigtig glad,  der er sket alt for meget dårligt  her hvor jeg bor og det kan umuligt blive bedre. 

                                                                                                                                      Hvis mine piger ville med, var jeg uden tvivl flyttet til Esbjerg så min lille familie kunne samles derovre, men kan heller ikke undvære min søster.                              Vil ikke presse på for at få ny bolig lige nu hvor jeg snart mister Paul. 

Skulle have været til samtale hos behandler  Anette i dag men måtte aflyse for at kunne være hos Paul.     

I morgen kører Helena, Paul, Søster og jeg op på Birkholm kirkegård der hvor mange af mine kære også ligger begravet.                                                                  Paul skal der finde pladsen hvor han gerne vil være, jeg er glad for at han vil sættes i jorden i nærheden af min familie og mine to elskede Chihuahua hunde Tiny og Mickey. 

Her til aften skal jeg se håndboldkamp Danmark – Sverige kl. 20.50 på tv 2.               Måske jeg lige skulle bage noget kage dertil.                                                                                                                                      Fortsat god aften <3  Kærligst Mig   

                                                                                                                                

                                                                                                                                      

            

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.