Min Mandag

Ville så gerne kunne nyde et bad og vaske mit hår så jeg fik en lille cocktail af  Ipren, en panodil og en morfin pille. Tænkte at det da måtte hjælpe men nej, det føltes som om at jeg blev skåret med knive i hovedbunden. Selve sårene er fine og gør ikke spor ondt så nu må jeg ringe til øjenlægen i morgen , har ikke kunnet finde sådanne bivirkninger på de sider jeg har læst om øjenbryns løft operationer.                                                           Det er jo heller ikke hovedbunden der er blevet opereret ? ..                                             Min mandag er gået med rengøring, tøjvask, indkøb og min Maya naturligvis <3 <3 <3

Fortsat dejlig aften til jer alle <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.