Velkommen til verden <3

 

 

I dag har jeg været hjemme og hilse på mit lille nye barnebarn. Synes at han er skøn med sin lille opstopper næse og hjerteformede kysse mund <3                                      Vores lille dreng kom til verden i går aftes Kl. 20.45, helt uden problemer. Vægt 2990 og måler 49 cm.                                                                                                                         Nøjjjj !!!! Hvor er jeg dog blevet en gammel mormor, så det er med at suge alt til mig og det gør jeg med krop og sjæl.                                                                                              Sådan et lille menneske i mine arme, velkommen mormors lille dreng <3 .

 

2 thoughts on “Velkommen til verden <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.