Min Sofie <3

Min vidunderlige skøre pige, min store kærlighed <3                                                          Foto er fra turen i Kirppu nede i bymidten, som Sofie elsker at gå ombord i.                       Vi var også en tur i Normal og Føtex, jeg synes det er rart at hun med alderen er blevet glad for at shoppe og hun er god til at spare. Vi nød hinandens selskab lige indtil at Sofie skulle til arbejdet på Mcdonalds. Maya og jeg fulgte hende på vej . Mormor er en træt og gammel kone her til aften, har hvilet mig et par timer , solen går ned sammen med mig.                                                                                                                             Godnat og sov godt <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.