Minderne

 

Mor stod op i god tid, gik tur med Maya og hjem for at lave morgenmad til Jimser.          Så meget hygge og snak om gamle dage, som resulterede i at vi to begge sad ved bordet og lod tårerne trille.

Jeg smurte nogle boller med ost og pølse, nogle clementiner og lagde et lille brev ved så han havde lidt at hygge sig med på turen hjem                                                            Jimmy ønskede sig noget af alt mit jule halløj, så jeg gik i kælderen og fandt nogen gode ting frem som han glædede sig til at vise drengene.                                                  Therese og Jimmy kender lidt til hinanden fra deres tidlige ungdom, jeg havde inviteret hende ind så de kunne mødes og snakke om gamle dage.                                                 “Nøjjjj !!! Hvor der blev snakket. Men kun en times tid for Jimmy skulle videre og Therese og jeg en tur ind til byen. Therese skulle have fjernet en piercing, hvor jeg skulle ha’ sat en i min hage, lige ovenpå et grimt ar / Hul.                                                     Gjorde det ikke alligevel for skal til foto – shoot på Søndag og kunne risikere at hæve op. ooooooooooooogggggggggggg var også i tvivl så lod være.                                       Må være kreativ og skjule hullet, synes at det fylder hele hagen og kan ses på lang afstand, egentlig synes jeg at den ligner en stor hudorm..

Therese og jeg fik hurtigt tre timer til at gå, vi var bland andet inde på en lille cafe’ for at nyde en caffe latte med kage til,  men Såååååå dårlig den var, har aldrig været ude for noget lignende,  jeg fik også byttet min kage som smagte frygteligt men den næste var også uspiselig. Da vi to utilfredse kunder var på vej ud af døren opdagede jeg at der stod et køleskab fyldt med kager og wienerbrød, så der var en naturlig forklaring.

Uha !!!

I morgen kommer lille C og er hos mormor imens min Ditte er til endnu en jobsamtale før hun beslutter sig <3

Nu må i sove godt, det er jo nat lige om lidt  og snart står solen op igen <3 <3 <3 .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.