Mor & datter dag

Vi  har virkelig haft en dejlig dag, min Helena og jeg.                                                    Mødtes på Herlev station omkring klokken 11, tog og Metro til Kongens Nytorv hvor vi  gik til Nyhavn hvor vi oplevede en skøn kanalrundfarts tur .                          Under turen kunne vi længere ude også se at der blev udført Elastikspring  via en kran og jeg må indrømme at jeg har følte en snert af at godt turde / Godt ville, Helena var ikke til at lokke.                                                                                              For mig handler det om at prøve grænser og opleve noget helt særligt imens jeg lever, tænker også faldskærmsudspring.                                                                      Nå men det må vente.                                                                                                         Der er mange spisesteder på Nyhavn og vi valgte nok det forkerte. 

Restaurant Galionen

Det smagte da fint, men det kostede over 426 kr. for de to små portioner.

 

Ja der var så lidt mad at vi sagtens havde plads til en isvaffel fra Vaffelbageren                Næste stop, Strøget og her besøgte vi flere butikker.

Vi var heldige med vejret og  nød vores kvalitets tid sammen <3

Helena blev hentet på stationen af Nikolaj og lille Noah .                                        Klokken var over 17 før jeg var hjemme, stakkels Maya  det er kun sket få gange og heldigvis var hun ikke særlig tis trængende.

Jeg har fået malet lidt mere ude på terrassen og fortsatte lige indtil mørket var faldet ned over min have.

Godnat alle mine kære dejlige læsere

Håber at i har haft en skøn weekend

Kærlige hilsner fra mig        <3 <3 <3

 

                                                                                                                       

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.