Mor og datter tid.

Vi nåede godt omkring min fortid og nutid i går. Han var en god Psykolog, men det var hårdt.                                                                                                                                   Da jeg nævnte mit behov og ønske for at flytte sagde han først at det var bedre om jeg ventede med det til  jeg var mere stabil, men samtidig troede han også at det ville forværre min tilstand om jeg blev boende her.                                                                     I morgen skal jeg der til igen, men det er en lægesamtale, om medicin og jeg skal have taget Ekg og blodprøver.

Min Helena og lille Noah besøgte mig i dag, det var lige hvad mor havde godt af.            Vi fik hurtigt et par timer med at gå med hygge omkring lille Noah og en rigtig god mor og datter snak.                                                                                                                     Jeg ringede til Bolig opskrivningen i Herlev kommune og blev her henvist til at udfylde ansøgning om akut lejlighed på borger dk. En sådan ansøgning giver mig hurtigere en bolig og det må godt ske i starten af det nye år. Helena hjalp mig ned at udfylde den.      Polle har været forbi en tur, her til aften kom han trillende i kørestolen ude på græsset.

Nu er Maya og jeg i gang med at vaske tøj, så vi render frem og tilbage i kælderen.

Jeg får så meget omsorg og smukke ord fra mange af jer, de betyder så meget af hjertet tak <3

Kærligst Helle

 

 

2 thoughts on “Mor og datter tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.