” Natteravnene i Ballerup

En lille hurtig her fra sofaen.                                                                                            Maya og jeg har nydt hinandens selskab, sån’ lige til Ditte og Chiara pludselig holdt nede foran i bilen , da jeg var i bad, for at spørge om jeg ville med i Slikbutikken i Glostrup.                                                                                        Naturligvis ville mor det, men var også tæt på at tage min Maya med.                      Nåede lige at støvsuge før klokken var så mange at jeg måtte ned til bussen, skulle være i Ballerup og møde pigerne Thuy og Solveig klokken otte.

Vi havde det simpelthen så sjovt med nogle af byens festglade sjæle som mest hang ud foran Postpuppen i gågaden.                                                                            Besøgte også Avanti  hvor vi fik lidt af drikke ganske som vi plejer af ejeren Ali.    Jeg er vild med hans cafelatte.                                                                                         

Nu vil jeg takke af for i aften, i morgen skal Ditte, Chiara og jeg mødes med Jimmy og Co i Rødovre C bare et par timer eller tre før de skal videre til konfirmation hos min nevø Daniel’s datter.                                                                     I morgen skal jeg også have Belle og Chiara på overnatning og det glæder jeg mig til, nøjjj vi skal hygge.                                                                                                  

Godnat fra Maya og hendes mor <3 

                                                                                                                                                          

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.