Sammen du og jeg

 

Når bare der er sol i øjnene dine, vil strålernes varme kærtegne mine                      Elsker når du lytter til mine ord,  når jeg ved at du på mig tror                                    at på jorden er vi bare små brikker, som livet med tiden lægger                                  Vi  vil altid være på vej,  sammen du og jeg.

 

 

——————————————————————————————————————–                                                                                                                                                                              

Ditte og Chiara har været hos os igen i dag jeg bagte pandekager, en dobbelt portion så der var også både til nabo Mette og Birgit.                                                  Det var dejligt med pigerne hos mig.                                                                              Chiara og jeg legede med modellervoks og vaskede tøj.                                          Nu er der kun 10 dage til vi rejser til Rhodos, juhuuuu vi glæder os.                           

Godnat og sov dejligt <3                                                 

Kærligst Helle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.