Os to sammen = Mors dejlige tøser

 

 

Det har været en skøn dag sammen med søster, hun hyggede virkelig meget om mig, havde bagt boller og lagkage,  det gør søster altid ved i jo. Jeg havde købt pindsvinet som står på bordet,  som jeg også har købt et af til mig selv og så havde jeg plukket en buket vilde blomster på vejen til Søster.                                                                              Hun blev såååååå glad <3  og det gjorde jeg også.                                                          Havde ikke taget Maya med, skulle hjem igen efter nogen timer og synes hun havde bedre af at få noget ro i dag.                                                                                              Jeg nåede også at få hilst på min nevø Lucas og far Peter, det er hyggeligt når de også kommer når jeg er der.                                                                                                        Fik handlet lidt ind på vejen hjem. Blev budt velkommen af en meget lykkelig Maya <3    Her til aften fik jeg besøg af en god ven som hjalp mig med at få min Scanner til at virke, den kan jeg ikke undvære nu hvor der skal  gamle fotos ind på nogen af siderne på min bog.  Så jeg ved godt hvad min tid i morgen skal bruges på.                                   Jeg har fået en sms , fra Caster Andrea om de må få mig med som elegant restaurantgæst til optagelser på en komediefilm nu på Mandag kl 6 – 11 i Tivoli ??? Det er jo om natten  jeg skal op så, men tænker at gøre det alligevel for vil jo gerne og det er længe siden . Der er bare også træning Mandag men så må jeg hvile mig på et tidspunkt i løbet af dagen.

Nå Maya, nu skal du lige aften tisse og så er det godnat <3 <3 <3                                    Sov godt alle mine kære trofaste læsere <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.