Vores Lørdag <3

 

 

Vi hygger os bare, jeg har  set en del film og siddet og skrevet de sidste par dage. Det har været lidt underligt at have så meget tid for mig selv, nærmest ved at være kedeligt. I morgen går nok ligeså, men så i næste uge kommer der alt for meget gang i livet mit. Maya og jeg har leget sammen, gået nogle hyggelige ture og nyder hinandens nærværd.                                                                                                                        Nårh jo, mødtes da med Polle nede i byen i eftermiddags, vi handlede ind sammen.    Jeg skulle have været til Meet up i Zen – garden  i formiddags, men meldte afbud, da pengene er små og jeg ikke havde nogen at køre sammen med, Stenlille ligger langt væk fra Herlev, så jeg må vente til næste gang, ville ønske at jeg kunne nå at få lavet mine øjenbryns løft  inden. Zen – garden er ellers en af de smukkeste steder at stå model.                                                                                                                                Jeg har lavet god mad til mig selv her i aften, stegt Hornfisk med persille og Lime, kartofler, tomat og mine hjemmelavede syltede ingefær.                                                    Nu har jeg også fået ondt i ryggen af at sidde her i såååå mange timer og vil derfor lukke min bærbar  og ønske alle en dejlig Lørdag aften. <3

 

1 thoughts on “Vores Lørdag <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.