Præstebro kirke

Efter formiddagsturen i parken cyklede jeg op til kirken med mine to lækre kager, en marmor og en chokoladekage med  glasur.

Nåede det meste af  Gudstjenesten samtidig med at jeg opholdt mig i køkkenet.                  Det er altid hyggeligt at hjælpe til, at være til nytte ved  arrangementerne men det er længe længe siden sidst.

Der var mange kirkegængere i dag,  det var Høstgudstjeneste  og velkomst til konfirmanderne  og efter gudstjenesten blev der serveret  det flotteste  morgenbord .          Der blev solgt frugt mm og blandt andet også mine kager, pengene gik til menighedsplejen feks. Julehjælp vil jeg tro.

Køkkenet var fint da jeg efter ca tre timer cyklede hjem igen.

 

Birgit og jeg har været ude på nogen gode ture med vores hunde, nøjjjj hvor er det dog blevet efterårs koldt.

 

I  går aftes begyndte Maya at  komme med underlige lyde,  sån’ hoste agtig men nok nærmere en hvæsende lyd, som Anders And.  Det fortog sig men der har været lidt her hen af aftenen  og hun lyder forkølet når hun snorker ,så ringer til dyrlægen i morgen formiddag. Synes der er forskellige sygedomme i omløb, men Elverparken er nok også den største smittebombe iblandt  vore hunde.

Jeg har  netop lige  været  inde på google  og læst mig frem til at det ” Kan være Kennelhoste, som er en meget smitsom virus.                                                                       Det var beskrevet som at det skulle lyde som en gås, så  dens stemme var jeg også inde og lytte til. Stor lighed må jeg sige.

Hunde kan også blive forkølede.

Maya spiser, drikker , leger og opfører sig som vanligt,  lidt mere tryghedssøgende og kælen synes jeg og det glæder jo kun mit hjerte.

Et varmt godnat fra os <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.