De unge smukke mennesker <3

Af gode grunde fik jeg ikke skrevet blog i går,  for gik natteravns tur fra klokken  21 – 24.00 

Ditte og lille C hentede mig klokken 11. om formiddagen Vi havde aftalt at ta’ en mor / Datter dag på Fisketorvet.                                                                                          Utroligt som timerene går også selv om der ikke er nogen shoppe penge i lommen.  Men vi hyggede os og lille C havde masser af spændende at kikke på.      Vi spiste på MAC.                                                                                                                    Imens vi var der ringede en Hunde hvisker som jeg havde forsøgt kontakte vedr. Maya . Pris 2100 for 2 1/2 time, Wohhhhh !!!!  men han gav mig også et gratis tip om en Cesar Millan som jeg kunne finde på Youtube, han skulle være super dygtig til hunde og deres adfærd.                                                                                                      Da jeg kom hjem igen og havde været ude på  tur sammen med Maya var jeg åååå så træt at jeg måtte lægge mig under dynen  i flere timer.                                              Heldigvis kom min  ven / natteravn Ali og hentede mig i bil, ikke på cykel 🙂  .

               Aftenens natteravne tur blev ganske hyggelig.  Vi Michael, Ali og jeg startede fra Skovlunde centret, nærmere “Diskotek Skoven hvor de unge smukke mennesker  stod i en lang kø for at komme indenfor.  Vi måtte da lige hilse på. Jeg fik en snak med flere af de festklædte piger,  bad dem passe på dem selv og til skræk og advarsel fortalte jeg historien om da jeg selv blev mor som 16 årig. Den virker hver gang.

Vi  uddelte kondomer og bolsjer  til de trængende 🙂 . De blå pakker kondomer var et stort hit ganske som vanligt og også unge bilister stoppede op for at få nogen.                                                                   

Vi var også en tur i Ballerup og Måløv, her var der ro hvor vi gik.

Det var en dejlig tur og  virkelig  rart at blive kørt hjem af Ali igen.           

Hjemme ventede min Maya,  vi gik en ekstra lille tis tur.     

Kærlig hilsen Helle

………………………………………………………………………………………………..

I dag Lørdag  har vi bare hygget os.

Jeg har handlet og gjort lidt rent.

Sent i aften skal der bages to forskellige kager til Præstebro kirke’s  Søndags træf   og jeg skal naturligvis også med til Gudstjenesten.   

I ønskes alle en dejlig Lørdag aften <3 

Kærlig hilsen Helle       

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.