Roser fra mor

Dagen blev ikke som planlagt.                                                                                            Maya og jeg gik ned i vaskekælderen efter vi havde gået tur for at tjek vasketur.              Dernede stod en meget hidsig ung kvinde med et barn i barnevogn. Hun råbte op om at Maya skulle have nappet ud efter hende to gange, hvad Maya aldrig kunne finde på og følgende bad mig gå med hende. Jeg skulle være glad for at hun ikke havde taget hendes hund med ned i vaskekælderen også råbte hun vredt.

KOTTELETTER I FAD

Da jeg ikke selv kunne slæbe alle varerne  som jeg havde købt ind til middagen og ikke kunne få hjælp til at blive hentet, blev det som først aftalt hjemme hos mig , kun Ditte og Chiara.                                                                                                                              Jeg havde ellers også købt en buket  roser til hver af mine døtre.                                      Sjovt nok havde jeg i butikken mødt min fætter  som efter at  jeg havde fortalt ham at roserne var til mine piger, spurgt om de  fortjente dem.                                                      Jeg svarede ham med et smil at jeg elskede at købe til mine børn  og børnebørn.

Vi tre havde nogle dejlige timer sammen så mor var glad.                                                  Ditte kørte hjem til Paul med aftensmad og pandekager.

Jeg ser nogle af mine serier, skal ikke sove for sent for skal til  min behandler  Anette i morgen.

Godnat mine kære trofaste læsere <3    Kærligst Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.