Livet gav en god dag

 

Må lige prøve om jeg kan komme hurtigt igennem dagen, men det bliver nok svært.        Det var kun lige med nød og næppe at jeg nåede at komme på ejendomskontoret  før de lukkede klokken 10 for kom i snak med en anden hundelufter og glemte tiden.            En stor nødvendighed, da her kommer to  håndværkere her i morgen, som køber tre lamel hegn og stolper til haven og sætter dem op. Hele 2000 kr. billigere end det første tilbud jeg fik.                                                                                                                        Jeg var på ejendomskontoret  fordi at jeg ville være sikker på at det er okay som jeg gør, gider ikke flere problemer.                                                                                            Jeg vælger at få sat mine hegn på nye stolper.

Så tog jeg bussen videre til Ballerup hvor jeg håbede at møde min søster men det lykkedes ikke så efter et par timer tog jeg hjem igen.                                                          I eftermiddags kom Ditte og Chiara for at køre med mig ud og kikke på ny Sofa, men det blev i stedet til en, udstillings dobbelt seng som var sat langt ned.

Her til aften har jeg haft travlt i haven med at klippe det store piletræ ned og grave nogle af de store planter / blomster op, så mændene kan komme til at arbejde i morgen.          De kommer ved 10 tiden, så jeg skal tidligt op igen.                                                          Mit kære barnebarn Annabell kommer også i morgen, det kan hun sagtens selv om her bliver arbejdet tænker jeg og mormor har lovet.                                                                   Maya og jeg har været på en aften tur og trænger nu kun til at hoppe ind under dynen, min sidste nat i den gamle seng som jeg for øvrigt  har sat til gratis afhentning da den nye allerede kommer i morgen.

sov dejligt

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.