“Så er der serveret”

 

Vågner ved at Maya ligger helt oppe ved min næse kikker på mig.

Såååå er det op lille mor, ja sån’ gør hun faktisk hver eneste morgen og så  skal mor kysses <3 .Maya gider kun at være oppe hvis jeg er.

Ditte og lille C kom til frokost i dag,. Mor havde laks, med avokado, dild og dressing, sååå smagfuldt dejligt.   Jeg elsker vores små hygge dage.                                                C har sin helt eget legetøj når hun er hos mormor, der er lige fra byggeklodser til en tom cremedåse, legetøj er ikke lige noget jeg har investeret  i  endnu . Men det vigtigste er at hun har det dejligt og det har hun 🙂 .

Her til aften kom Polle til aftensmad, jeg serverede både til ham og Birgit.                           Medisterpølse, kartofler, tyk brun sovs, rødbeder og til dessert Risalamande med kirsebærsovs  som Donni og Therese også nød godt af for havde lavet til 8 personer.

Der var så meget mad og dessert så Polle fik med hjem også. Så blir’ han så glad.           Vi så håndboldskamp, Frankrig – Sverige for at finde frem til at det  er Frankrig som skal spille mod Danmark på Fredag.

Efter nogle hyggelige timer fulgte Maya og jeg Polle lidt af vejen hjem.

Nu er klokken mange så jeg vil rykke enden ind i værelset og se dr 1, her fra har jeg set film de sidste mange dage til sent aften / nat.

Kærlige hilsner og sov godt <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.