Min 16 december

 

Jeg tog mig af pigerne i dag og det var virkelig en fornøjelse.                                               Annabell og jeg stod i køkkenet og tilberedte Pasta og kødsovs.                                         Maya keder sig aldrig når vi er der, Annabell er en god legekammerart  og de er så   gode sammen.

                    Helena og Nikolaj kom tidligt hjem så det gjorde jeg også, men havde haft det dejligt sammen med børnene, William var dog ikke hjemme , det er hans “Far uge”, men så er han hjemme fra i morgen.                                                                                                        Annabell og jeg ordnede Williams værelse, så der er fint til han kommer hjem.                   Der kommer helt sikkert også gode oplevelser i morgen, Dm  pigernes i håndboldkamp   og en Natteravnstur

 

Sofie  er ikke blevet for stor til at hygge med mormor, hun elsker at jeg nusser hende i håret 🙂  <3

Vil skrive godnat nu, for er sååå træt og dynen og Maya kalder på mig

Kærlige hilsner og fortsat god aften <3

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.