Så er min bog på vej <3

Næ, i går var bare en stille dag.                                                                                          Ikke noget at skrive om.                                                                                                      Så bare frem til aftenens håndboldkamp mod Sverige, en kamp som jo var fantastisk 25 – 23  til De danske håndbold piger, sejt !

I formiddags var jeg hos frisøren for at få lavet “mange” lyse striber, var træt af at høre at jeg er blevet gråhåret. Var nød til det selv om pengene er små.                                   Mødtes derefter meget kort sammen med Helena, Nikolaj og børnene nede i big.          Jeg kom hjem til en vidunderlig mail fra forlaget om at jeg vil modtage 10 eksemplarer af min bog i morgen. Det bliver så vildt at holde den fysisk i mellem hænderne.                 Den 21, I denne måned  bliver den officielt udgivet.                                                           Prisen er 229,95 og kan indtil videre købes på Saxo.                                                         Jeg er spændt på hvordan mine anmeldere tager imod den.                                             Til jer mine kære trofaste læsere, rigtig god aften <3 <3 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.