Sangen til Nanna <3

 

 

En lille hurtig hilsen, for jeg fryser og vil under den varme bruser.                                      Skrevet sang, hele fem vers, jeg er tilfreds og den er sjov.                                                Været en tur nede og handle i Big og jeg har snakket med flere af mine skønne naboer.

Nårh ja  fik også en sms om jeg kunne være med i en ny dansk film i morgen, men da det er fra klokken 8 – 17  og jeg ikke har nogen til at passe min maya måtte jeg desværre takke nej.

Kan sagtens mærke træningen fra i går har sat sine spor, er ikke i tvivl om at kroppen er blevet brugt til noget fornuftig og min vægt går ned ad, det så vildt 🙂 .                              Sidder nu her i min sofa og nyder regnen på min rude .Glæder mig til at se melodi grand prix, spændende hvad Danmark kommer med.

Til alle jer kære trofaste dejlige læsere, rigtig god aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.