Fit – Challenge på ny <3

Vi havde en super sej trænings aften. Der var virkelig mange tilmeldte på holdet, det nærmer sig nok de 100 medlemmer for denne periode.                                                    Maiken og jeg gik hjem i min have og drak kaffe efter fitchallenge , jeg havde bagt protein Herbarlife  pandekager til os.                                                                            .      Har fået skrevet 2 vers af min sang så måske jeg kan fortsætte skrive på den lidt i aften.  Den blir’ sjov 🙂                                                                                                          Maya og jeg har været på vores ture så nu skal vi bare ind under dynen, mor fryser <3 <3 <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.