Savner dig at snakke med <3

 

Jeg må hellere kaste mig over mit skriv nu for er så træt at jeg ikke kan hænge sammen.                                                                                                                              Nabo Yvonne og jeg skulle i Fitness i den tro at vi kunne træne sammen i 14 dage gratis, men tilbud udløb desværre i går vi fik dog alligevel lov til at træne i dag. Det var noget øv. Såå hyggeligt at være to og jeg gav den naturligvis vildt gas.                             Efter en times træning meldte trætheden sig, men jeg havde et program som skulle fuldføres. Gik en god tur sammen med Maya, vaskede 5 maskiner tøj, fyldte to sække med haveaffald, fortsatte lidt rengøringen hos nabo, sluttede projektet af med en smuk rød rose fra min have, som jeg satte på hans bord.                                                            Havde en middags aftale med min veninde Maiken, men den var jeg nød til at aflyse hvilket gør mig meget trist for det er sååå længe siden vi har været sammen. Slutter dagen af med et dejligt bad og så hopper vi i seng mig og min skat.

Kærlige hilsner fra mig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.