Snart kommer lille Noah, mit niende barnebarn <3

Det var virkelig svært at komme ud ad sengen, klokken var langt over 12. Stakkels Maya, men hun klarede sig da med at bruge haven . Det var ikke lysten der drev mig op, men hende og min dårlige samvittighed ellers havde jeg ligget der endnu. Men når det lykkedes mig at løsrive mig fra dynen får jeg for det meste energien til at få udrettet noget. Vi gik tur og senere besøgte jeg Harald Nyborg.                                                      Mødtes også med Ditte og C nede i bymidten, det er Dittes sidste ferie dag så starter hun på job i morgen. Vi har haft en masse skønne oplevelser sammen, jeg har virkelig nydt det.  Helena er lidt mere tilbageholdende, hun er langt henne i graviditeten og har sine skavanker, mange plukveer, er træt og uoplagt men klarer det virkelig flot, om 22 dage har hun termin.                                                                                                          Håber at i nyder Søndagen  <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.