Smukt og fredeligt

 

I går efter at Maya og jeg havde fulgt Ditte og lille C ned til bilen, blev resten af  søndagen bare os og det trængte vi til.. Vi lå i sengen hele dagen kun afbrudt af  vores  små ture og når sulten meldte sig..                                                                                    Jeg havde ikke lyst til at skrive i aftes.                                                                                I dag har jeg været hos Profil optik og fået ny syns prøve, så mine 3 sær briller bliver med ny styrke efter operationen. Det var optikeren meget chokeret over, altså på den fede måde. Det er skønt at jeg nu ikke behøver andet end læsebriller..                             En smuk og fredelig eftermiddags tur i parken var en  smuk oplevelse  at få med i Søndagen.

Jeg har det allerede meget bedre i mine ben, så vil se frem til min trygheds tur i Ballerup natteravne på Fredag.

Glæder mig til i morgen, når min veninde Maiken kommer på besøg, det er længe siden sidst. så der er masser af god tøse snak at gå i gang med.

Godnat fra Helle  <3

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.