Veninder kommer og nogen veninder går.

I dag har Maiken været hos mig og det var ganske hyggeligt, selv om vi ikke har set så meget til hinanden i  Corona  årene glædes vi stadig over hinandens selskab, tror faktisk at vi har været veninder i 25 år., men det har jeg skrevet om tidligere                    Sammen med Maya fik vi en skøn tur i parken , før at  Maiken drog hjemad 🙂 .

Vi har i dag meldt os til Herlev Fitchallenge  Marts – April = 8 uger                                    Her får vi 16 fitness timer og møder op 2 gange ugentligt.                                                  Vi får to bodyscanninger, en før vi starter og en til slut.                                                      En fitness test, ernæringsvejledning, måltidsplaner og support.                                        Der er Facebook gruppe med inspiration, fællesskab, opskrifter, motivation, sparing. og så er der præmier til de bedste resultater.

Alt dette for kr 199,-  ” Om vi glæder os !!!  🙂

I går aftes mistede jeg kontakten til en veninde som jeg har kendt i gennem 30  år.   Vi skrev sammen på messinger.                                                                                        Jeg troede at vi skulle lave en aftale om at ses  snart men i stedet for,  havde hun besluttet sig for at trække sig helt fra mig.

Hun og jeg havde ikke set hinanden længe sagde hun og at  det derfor ville være akavet hvis hun så mig igen, hun mente at jeg ikke havde plejet vores venskab dog  håbede hun at vi stadig kunne hilse på hinanden hvis vi mødtes på gaden.                        AV ! Den sved.                                                                                                                  For pokker hvor jeg tuede.                                                                                                  I kærligheds forhold er det som oftes  sådan at det er umuligt at blive venner efter samlivets ophør og sådan har jeg det også med det her, for hvordan skulle jeg dog kunne hilse på hende hvis / når vi mødes når hun har fravalgt mig.                                   ” Ordet veninder er et fælleskøn og det har virkelig mange facetter.                                  Synes at det er skræmmende når nogen går fra mig, min tryghed tillid og også selvtilliden får et enormt knæk.                                                                                            Angsten for at blive forladt er så velkendt  og ubeskrivelig.                                                Jeg reflekterer meget over det .

Nu vil jeg bruge tid på at prøve min gamle badedragt, for i morgen formiddag skal jeg i svømmehallen med mine tre piger Chiara, Ditte og Helena <3

Sov dejligt og drøm smukke drømme.

Husk kærligheden og værdsæt hinanden.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.