Sofies 14 års fødselsdag <3

 

Vi fejrede min Sofies 14 års fødselsdag, med lækker mad og masser af kage til Kaffen.    Var ikke så mange, bare Ditte, Chiara, mig og den lille familie. Det var ganske hyggeligt og faktisk rart at vi ikke var  flere.                                        Nikolajs familie havde været der fra Fredag til i eftermiddags.

Polle meldte afbud for han er syg men i bedring.

Jeg handlede ind for ham i Torsdags, det er rart at vi kan være til hjælp for hinanden.

De sidste tre dage har været ubeskrivelige, jeg har været hårdt ramt af mine psykiske lidelser, kan ikke huske hvornår det sidst har været så slemt.                   

Var meget tæt på ikke at komme afsted , men  for Sofie s skyld kæmpede jeg.                                                                                                                                                Kan ikke  komme nærmere ind på hvad som sker omkring mig, men det er slemt lige nu.                                                                                                                                Er faldet ned efter dagens voldsomme følelser, nu er  jeg bare udmattet. 

I morgen tar’ Sofie og jeg en tur sammen til København, her skal vi bare nyde hinandens selskab , shoppe og en tur på Mac. Det blir helt sikkert vildt hyggeligt, sån’  en tur har vi aldrig haft før <3 <3 <3 

Min kære Maya har ligget i mit skød her på sofaen og blevet nusset, det kan hun godt li’ her om aftenen før vi går til ro.  For resten så elsker hun stormvejret :).

Fik da også set noget af håndboldkampen, de er altså seje vores danske landsholds spillere <3 <3 <3 . 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.