Smukke ord fra min svigerdatter <3

 

Aner virkelig ikke hvad der er sket siden jeg nu kan besøge min side. Det har været mig umuligt, så enten har jeg fået hjælp ovenfra eller også har jeg en Guardian engel som ikke ønskede at se mig sådan her.

I går cyklede jeg Herlev rundt for at finde vejen til Per ” Min gode Pc ven .

Per var så jo så sød at tilbyde hans hjælp så jeg kunne at komme herind til min lille verden igen .

Det tog mig 75 min at finde vejen som faktisk kun ligger ca 15 minutter herfra på cykel.  Efter halvanden time måtte Per give op men han fandt også en anden herrer på nettet,  Hr  Kenneth fra Wp assistance ville gerne hjælpe mig, men for 1290,- kr. incl moms BOM !

Det har været en svær dag, jeg har haft det virkelig dårligt, stor skuffelse over mange mennesker omkring mig, har slet ikke kunnet styre mine følelser men bare vrælet og følt så meget medlidenhed med mig selv.

No matter why……. Jeg føler mig lettet nu og ikke mislykket og uduelig.                            Min kære svigerdatter Line har også givet mig en stor smuk gave i dag, Line har skrevet et  tekstuddrag om mig  og mit liv som skal  sættes ind i min bog, må virkelig rose hende til skyerne, så flot formuleret  og den trak endnu flere tårer.

I morgen er det min Sofies 14 års fødselsdag og den skal jeg være med til at fejre, nu vil jeg bare glædes over alt det gode som titter frem.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.