Sol sol kom igen

 

 

Selvfølgelig er jeg trist.                                                                                                        Ved ikke hvad der er hårdest, at have kærestesorger eller uvenskab med mine børn, jeg er i hvert fald taknemmelig over ikke også ha’ kærestesorger.                                      Føler mig knust, gad ikke stå op og havde jeg ikke haft Maya lå jeg i sengen endnu.        Burde være hærdet eftersom det sker jævnligt.                                                                  Respekt for sine medmennesker det har jeg altid haft og stadig. Passer  f.eks. gravstedet hos mine kære, til den dag jeg ikke kan mere, men så kan vi ligge sammen Det er altid flere problemer  samtidig der gør at alting føles svært                                       Ditte gjorde sit bedste for at hjælpe mig med at hente to styks plankeværk til haven med trailer var desværre udlånt i går og Paul kom her så vi kunne låne hans bil med anhænger træk. Paul fik pandekager og kaffe, passede det hele imens Ditte og jeg kørte til Silvan.                                                                                                                Solbriller er en fantastisk opfindelse når følelserne skal gemmes af vejen.                      Mine skønne naboer Lena kom på kaffe visit , dog ikke på samme tid.                        Rart at få snakket om det LORT der ligger og fylder indeni .                                               Men det var i går og solen titter lidt ind i haven, blandet med de sorte skyer.                     Ligesom mit livet.                                                                                                                 Måske kommer solen slet ikke frem i dag, men så går vi kun ud når Maya skal på tur.     Havde snakket med naboer om at grille i dag, men det ser ikke spor lovende ud.

 

.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.