Ballerup Natteravne hjælper de Ukrainske flygtninge <3

 

 

Har faktisk været ret god til at sparke mig selv i R…. i dag.  Efter formiddagens vanlige trummerum, fik jeg både handlet og hilst på Polle som også var nede i byen.                  Jeg har taget en god gerning på mig som Natteravn.  Ballerup  kommune har spurgt  både foreninger og virksomheder om hjælp  til praktiske opgaver så de Ukrainske  flygtninge kan få en god start i Ballerup. Ballerup natteravne giver selvfølgelig en hånd med.                                                                                                                                  En stor bygning i Ballerup er stillet til rådighed, men først skal der, tages i mod donationer,  pakkes kasser ned med det fornødne til hver familie, etableres køkkener, samles senge, ordnes værelser og gøres klar til indflytning af de Ukrainske flygtninge  som sker meget snart, jeg vil bruge de dage og timer som jeg kan få ind i min hverdag, afventer mulighederne på mail.                                                                                          Var så heldig at min gode trofaste Polle kørte mig til Ballerup, der var meget dårlige transport muligheder for det lå på Lars tyndskids mark.                                                      Efter mødet som næsten varede  en time, holdt Polle stadig uden foran og ventede på mig, det havde vi slet ikke aftalt men hjertens glad blev jeg <3                                          Polle fik den gode ide at vi skulle overraske min søster som var ude i hendes nyttehave og lover jer for at hun elskede det. En lille times tid og vi var afsted igen.

                        Er glad for at  der var noget på mit program i dag, er alt for ugidelig for tiden og det er ikke godt for mig kan jeg mærke.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.