” Som en fisk i havet”

Efter vores formiddags tur i parken, cyklede jeg ned til stationen og tog toget til Ballerup.
Telenor beklagede meget at de ikke havde mulighed for at hjælpe mig, men jeg kunne købe en ny telefon.
Meeeen det kunne heller ikke lade sig gøre fordi jeg ikke havde noget billede id.
” Det var altså vildt deprimerende !!!!
Men til gengæld lå mit nye bankkort i brevkassen. NICE !!
Min kære nabo Birgit havde sat en sutsko i klemme ved hoveddøren så hun kunne lytte efter Maja og igen i dag havde hun taget det okay godt, mor havde også sat beroligende musik på computeren” No stres”.
Maja og jeg besøgte Linda og Marley til kaffe, medbragte kage og kødben, vi havde det sååå hyggeligt.

Hjemme efter endnu en tur på gaden, havde vi lige sat os godt til rette i sofaen da det ringede på døren, hvilket der sjældent gør.
Der kom mormors lille Annabell, Helena og Nikolaj med et stort flot tv til mit soveværelse.
Nøjjj hvor blev jeg glad, men ikke nok med det’, så åbnede Nikolaj min telefon og faktisk med en af mine mest brugte koder ?????? Jamen altså !!! 🙂 Det er helt ubeskriveligt af hjertet tak kære børn <3 <3 <3 . Mor har det som en fisk i havet, herligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.