Spærret fra Facebook

Jo jo, jeg blev lige kastet over bord fra Facebook i 23 lange timer. Synes selv at min fødselsdags hilsen var super fin og sjov men desværre havde jeg overset en “MEGET STOR detalje. Uha det var flovt men sån er det, forstår bare ikke helt hvordan jeg kunne overse den dims.

Facebook skrev : Dette oplæg overtræder vores fællesskabsregler om nøgenhed eller seksuel aktivitet. Jeg skrev naturligvis straks tilbage og fik svaret : ” Tak fordi at du tog dig tid til at lave en rapport, tilbagemeldingen ville blive brugt til at forbedre facebook.

Stor respekt for det og den hurtige reaktion, ville bare ønske at reklamer der viser afstraffelse af dyr og børn også blev spærret ” For altid !

Min dag har bestemt ikke været kedelig, jeg har vasket tøj, lavet hjemmelavede pizzaer, rabarber kage med kokos og mandler. Mickey kradser på mit ben, det er senge tid mener han. Jeg sidder for en’ gang skyld i min sofa/Dittes seng og skriver.

Hmm… Nu håber jeg ikke at nogen sys’ at jeg er for bar, har jo badetøj på. Men i så fald, ved i hvorfor Helle er blevet borte igen.

Vi skal bare nyde det gode sommervejr som forsvinder lige om snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.