Stilhed før storm

Maya har siddet i haven og nydt solen i dag.

Jeg har været flittig, støvsuget alle gulve, tørret støv af, handlet, ordnet tarassen så jeg kan sidde derude med min dyne og en varm kop kakao med flødeskum og nyde sneen når den er landet.                                                                                                            Det med kakaoen var min skønne svigerdatters ide <3                                                  Maya er blevet dårligere på det syge bagben, hun humper meget mere og hvis jeg løfter hende op og holder hende under numsen kan jeg sagtens mærke at noget sidder løst  ved lår / knæet.                                                                                                                    Min kære Paul har også haft meget ondt i dag,  jeg tror nok at jeg ringer til ham 4 gange dagligt også selv om vi ses.

Jeg var hos lægen i sidste uge hun lavede en  henvisning til en Neurolog  på grund af min voldsomme rysten som nu er over hele kroppen.                                                        Jeg har kontaktede en her  i Herlev og der var ventetiden over 3 måneder.

I morgen skal jeg atter en tur til samtale hos lægen på psykiatrisk hospital og måske en tur forbi Paul på vejen hjem hvis han er i stand til at se mig.

Godnat  <3 og sov godt <3

Kærligst Helle <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.