I morgen er der atter en dag.

 

 

De sidste to dage har jeg bare passet mig selv, så ingen i min nærhed blev smittet af mine baciller.                                                                                                                        Først tør hoste, så hoste med slim, en snottet næse men Ingen feber.                              Mine naboer må virkelig være generet af det, Maya er i hvert fald.                                    Paul havde stærke smerter i går, han lå ned det meste af dagen, det var lænden denne gang.                                                                                                                                     Først i går aftes fik jeg ud af ham at han intet havde fået at spise hele dagen og Paul er ikke god til at spørge om hjælp, hvilket jeg bebrejdede ham for det kunne aften sygeplejersken sagtens gøre.  Og sådan blev det heldigvis.                                              Paul har også sukkersyge så han skal spise flere gange dagligt.                                       Det var min plan at jeg skulle ned og købe yoghurt  til Paul, men han mente at have det bedre i dag så han selv kunne ta’ scooteren derned og han synes at det var vigtigere at jeg blev under dynen.                                                                                                          Vil ringe til hjemmeplejen, så han kan blive visiteret til mere hjælp             .          Torsdag kommer der atter en læge og en sygeplejerske fra hospitalet, hjem til Paul  for at se hvordan han har det, her vil søster og jeg også være tilstede.

<3 <3 <3  Kærligst Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.