Svært at kommunikere

Polle og jeg fik en hyggelig dag nede i byen, vi var dernede i næsten tre timer.                Vi besøgte Kirpuu, drak kaffe latte og varm Kakao hos bageren og handlede ind i Rema.                                                                                                                                  Det blev stresset til sidst for jeg havde lovet min nabo Birgit at nå hjem og sørge for at hendes lille hund Molly kom ud og tisse. Molly og Maya er ikke glade for hinanden så det var langt fra sjovt.                                                                                                          Jeg har talt lidt med Ditte om vores liv sammen og jeg vil undersøge om ikke at vi kan få noget hjælp så vi kan finde ud af at kommunikere. Det slider på os alle.                             Lille C er endelig blevet feberfri <3 .                                                                                   De sidste par timer har jeg siddet her ved min computer for at overføre og gemme billeder, som jeg her til aften fik tilsendt fra min dygtige fotograf Henning.                          Det er jeg altså ikke god til, blev virkelig gal til sidst og aner ikke hvordan det er lykkedes mig at lægge det her foto op.                                                                              Tusinde tak for din tålmodighed med mig Henning, det godt at du kender mig og mit uheldige temperament <3                                                                                                   Sig nærmer tiden hvor vi skal se  Em Håndbold kvinderne spille mod Norge.                   Rigtig god aften til jer alle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.