Opgaver er til for at løses

Sikken dog en dag.                                                                                                              Efter Maya og jeg havde været på vores formiddags tur, gik jeg i gang med plankeværks projektet.                                                                                                        Nøjjjj !! Hvor er jeg skuffet og vred over at de startede på at sætte nyt hegn op og pludselig efterlader alt arbejdet til mig. Jeg har gravet en’ stolpe op og de er altså gravet en halv meter ned. Den sidste der nu mangler står helt op af husmuren  og der har jeg måtte sidde med en lille skovl. Den er til at rokke nu men ikke nok til at blive hevet op.    Kaffe og Panodil.                                                                                                                Efter at havde givet op, gik jeg ind og borede et skab op. Lidt skævt men okay. Heldigt at jeg ikke tabte det, der er glaslåger på.                                                                            Havde også en aftale med et ældre ægtepar om at hente nogle troldegrene nede ved  Elverhøjen. Det var så rare de to og havde faktisk annonceret på Facebook, at de gerne gav troldegrene væk. Så vi klippede nogle store tykke grene af.  Til gengæld fik de en lille æske chokolade af mig.  Det var lidt svært at cykle med dem og så i modvind.

Efter vores aften tur har vi været nede og vaske tre maskiner tøj.                                      Dejligt med rent sengetøj, men nu orker jeg heller ikke mere, eller jeg mangler stadig at lave lidt biksemad med spejlæg og Ta’ mig et lille bad .                                                      I morgen kommer Polle og henter mig, han vil gerne køre sammen med mig ned i Big så vi kan besøge Harald Nyborg.                                                                                        Jeg må hellere rejse mig op nu og blive færdig med dagens gøremål .                               Så jeg vil ønske jer alle en dejlig Torsdag aften <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.