Terrorangreb og håndbold

Det kan ikke undgås, at blive påvirket af den sorg og frygt der fylder landet i dag.

Først den sørgelige håndbold som blev serveret på sengekanten og senere Terrorangreb..

Her i min by Herlev, er vi jo også inficeret af terrorister. …….Skræmmende..

Havde besluttet mig for at springe dagens blog over fordi jeg har svært ved at sætte de rigtige ord på.

 

Har været hos Paul og pynte lidt op på hans lille bitte værelse. Jeg havde købt flødekager med og Paul købte kaffen, det var ganske hyggeligt, men puh’ ha’ hvor der dog var beskidt.

Jeg har klaget over rengøringen hos ham, eller mangel på samme og fortalt dem at da han kom tilbage til Lærkegården igår, var den eneste kommentar han blev mødt med : -“Du har vel nogen’ papirer med fra hospitalet ? Ikke noget med velkommen tilbage, eller er du okay, så det var han lidt ked af…. Det var Jeg nød til at handle på.

Den dag Paul blev indlagt, blev hans dør bare lukket og låst. Nøjjjj !! Det skulle lige have været mig som var kommet tilbage til sån’ en svinesti.

Min mor boede på Lærkegården de sidste år hun levede.Ved Mine besøg gjorde søster og jeg altid rent og vaskede hendes tøj, brugte det meste af vores tid på det. Mor gad heller ikke at spise deres mad, hun mente at det var “Hundeæde” og det var hun bestemt ikke tilbageholdende med at råbe op om. Herligt.

Min mor ville allerhelst leve af flæskesteg med sovs og rødkål, så det sørgede vi naturligvis ret ofte for.

 

Igår blev jeg kontaktet af en Caster vedrørende en kampagnefilm jeg har søgt på. Her til aften har jeg lavet en præsentationsvideo med ganske få replikker og sendt afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.