Ugen der gik

Først vil jeg gerne takke alle jer, mine 4205 læsere som har besøgt min blog i ugen der gik. Må sige at det er en stor fornøjeles at gå på min jubii mail hver fredag og se hvor mange følgere der har været her inde.

Formiddags kaffe hos en meget hyggelig jævnaldrene ” Ung mand her fra opgangen.Ja han bryder sig ikke om at blive kaldt ” En gammel mand. Så det gør jeg da. Får altid gaver af Michael, så sagde også til ham at jeg vil begynde at komme lidt oftere.

Dejlig kaffe og hyggeligt selskab. Michael siger at jeg bare skal komme op til ham, når jorden er ved at gå under. Det smilte jeg bare af for det skal han ikke udsættes ham for. Måske når vi kender hinanden bedre.

Mickey fik det bedre allerede igår aftes, tror at i hunde ejere skal passe på vipsene, de er sure jeg havde også en sløv en’ inde i min stue.

Jeg har hentet mine 3 par smarte briller i Profil optik i dag – Synsprøve, læsebrille, se brille og se solbrille. 2100,-

“Det er brilleme da billigt og de har været super skønne de kvinder der står dernede, go’ kaffe og go’ humor, jeg er altså glad for at jeg valgte dem. Sikken en reklame .

Nu vil jeg skrive lidt men naturligvis sidde klar foran skærmen på tv 2 kl 20.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.