Vaccine nummer tre

Det var egentlig kun for at handle jeg gik ned i byen, men da jeg gik forbi apoteket som  giver vacciner tænkte jeg at nu kunne jeg ligeså godt ta’ den.

” – Nu det er din tredje vaccination vil du kun opleve de sammen bivirkninger som de sidste gange, overbeviste hun mig                                                                                        Kort tid efter blev jeg svimmel, men tænkte at jeg efter de 15 minutter man skal side, var nød til at gå over og handle, eftersom jeg havde en aftale med Ditte og Mario om middag hjemme hos mig.

“Kunne jo bare gå tilbage til apoteket hvis jeg fik det blev endnu værre.

Fandt hurtigt ud af at  jeg måtte aflyse min aftale, hvis jeg ikke havde haft kundevognen at støtte mig til var jeg dejset om.                                                                                            Svedte  og nok lidt panisk kom jeg igennem Føtex.                                                              Ringede og aflyste min aftale med Ditte og Mario. Følte mig tarvelig.                                   Rystede og tabte hvad jeg tog i hænderne, men tror også at  det var stress.                     Pressede mig selv til at gå i vaskekælderen og ordne tøj som ikke var færdigt.                 Maya kom ikke ud at gå, det blev til en tisser i haven.                                                           Da jeg havde ordnet det mest nødvendige lagde jeg mig i sengen og her er jeg nu og stadig svimmel og meget træt.

I morgen har jeg en aftale med min Niece som jeg også har måtte aflyse, ved ikke rigtigt hvordan  det hele kommer til at hænge sammen.                                                                  Ser på det i morgen, hvorn’ jeg har det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.