Vores juleaften <3

Min jul har uden tvivl været den bedste nogensinde.  I bagagen havde jeg blandt andet,  24 friske øko æg  til morgenmaden to ny ophældte bøtter honning,  fyldte dadler, brændte  mandler og slik, øl, vin, mandelgaver og gaver til leg.

Turen til Esbjerg gik rigtig godt, jeg underhold lille Chiara imens Maya lå trygt og godt ved min side de tre timer det tog med et par pauser undervejs .                Med Hjemmelavet frikadelle sandwich til os og min kaffekande.

Da vi alle var ankommet hos den lille familie i Esbjerg og var blevet modtaget med åbne arme og stor glæde, serverede de unge frokost.                                        Stegene blev sat i ovnen og så gik vi alle en tur på kælkebakken. 

Esbjerg lå pyntet med det smukkeste sne og gaderne var glatte og frosne.          Ditte, jeg og børnene gav den gas ned af bakken, det var altså som at være barn igen, men for pokker det var koldt. Maya tog det pænt hun havde trøje på.  Som frosne pinde vendte vi hjem  til duften af dejlig flæskesteg og and Jimmy, Nikolaj og Line fortsatte i køkkenet med  brune / hvide kartofler 2 slags sovs og hjemmelavet rødkål ” Nikolaj og Helenas.

Maya elsker at være hos de unge i Esbjerg og denne juleaftens dag styrtede hun rundt i haven med vældig fart og alle gav hende en masse positiv opmærksomhed og julemad, når hun ikke gad at være på ‘ gik hun ind og lagde sig hvor der var ro, men jeg synes nu at hun helst ville være  ibland os.

Nikolaj havde også lavet Risalamande hjemmefra og Line cheesecake.  smagfulde lækre desserter. Børnene havde en fest, Julemanden ” Mario kom med en’ pakke til hver af dem så de havde lidt at glæde sig over før det gik løs.

Jeg tror at  de alle var meget tilfredse med deres gaver som lå  i overflod.       Alle dansede om juletræet, men kun en dans så jeg nåede ikke være med da jeg fotograferede,  altså det var en syn som jeg vil bære i mit hjerte for altid som et smukt minde.

Mine tre børn og jeg sammen en juleaften, første  gang siden de var små.            En ædru lykkelig mor, familie med masser af glæde og forventningsfulde børn.

 

Risalamande og cheesecake kom på bordet, og så var det tur til gaveleg som var / blev det store hit, men ikke det største. 

 

 

Mario, Jimmy og Ditte fik en skid på, vi havde det alle vildt sjovt og fortsatte til sent. Mario, Jimmy, Phillip, Line og Nicolaj  gik på en lille  mega kold aftenstur imens vi andre begyndte at gøre klar til natten. Jeg fik så meget kærlighed fra alle børnene, kys kram og gode snakke.                                                                          Det var som at være på feriekoloni, Mario, Ditte og lille C havde et værelse, Nikolaj Annabell Helena et værelse, Sofie og jeg lå i stuen og Jimmy og fam i deres soveværelse.                                                                                                              Flere af os stod i en flok og børstede tænder sammen.  Efter et dejligt morgenbord  ryddede vi op,  pakkede vores tasker og kørte mod København. 

Vi skal helt sikkert bo under samme tag igen en weekend, måske til sommer, for det her var virkelig en succes.

Jimmy og Line gav os en fantastisk smuk jul, som jeg altid vil mindes som min helt særlige bedste juleaften, julen er hjerternes fest.

Jeg føler mig meget velsignet.

Rejsen hjem gik også smadder godt, Maya sov det meste af  tiden og Chiara og jeg hyggede os. Mario var træt så Ditte kørte  <3 <3 <3 

Hjem og pakke ud, et dejligt bad, under dynen og der blev jeg resten af dag / aftenen og nød  de sidste dages vidunderlige oplevelser. 

Jeg føler mig virkelig elsket <3                                                                                                                                                           

             

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.