Vi er noget for os selv

3999 læsere på bloggen i sidste uge det er stort. Tusind tak til jer alle <3  Jeg begynder at tænke på at flytte min blog til et sted hvor det kun er mig som bestemmer og er gratis. Ikke at denne her er dårlig for det er den bestemt ikke men jeg føler at det er tid til ændring. Bliver gamlerer og vil ha mit eget. Men ikke i dag.

Atter en skøn dag sammen med storesøster. Vi mødtes nede i byen hvor der var noget handelsfest i butikkerne. Vi brugte vores kvalitets tid til at tjekke nogle lodder som vi kunne vinde på. Det var et være renderi ind og ud af butikker. INGEN GEVINST men vi havde det sjovt. Morede os gevaldigt over hvor lidt jeg egentligt kan finde ud af med hensyn til at bruge mine fingre og at huske.

Mødte også en del dejlige mennesker som vi kender , så Jo” Vi havde nogle dejlige timer sammen.

Min søster har virkelig været min støttepædagog i dag, Nice.

 

Har desværre måtte sige nej til et filmprojekt, da jeg først modtog manus igår og allerede stå klar i morgen. Synes at der er meget i mit hoved nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.