Profil optik, dikke dikke dikkedik

Gratis synsprøve, det var lige de ord som tiltrak mig. Anede intet om deres priser i første omgang.

Synsprøven viste at mine øjne var skrækkelige dårlige, men mine 10’er briller havde dog ikke gjort nogen skade.

Jeg fik en super fin service. 1-2-3 styks briller hvor den ene var gratis og betalingen over 36 mdr. Der blev virkelig kælet for mig. Tror at jeg var der i ca en time. Skøn kaffe. Ekspedienten og jeg fandt lynhurtigt de tre par jeg ønskede, det ene var en solbrille med glidende overgang.. Så fine… Meeeeennnnn da vi kom til udregningen, fik jeg to overraskelser den ene go’ – Min datter Helena stod pludselig bag mig og gnaskede fiskefrikadelle..Så blev der kysset og krammet <3 Det må betyde = sammen igen <3

Tilbage til regningen som lød på ca 500 i 36 måneder??????

Ringede og afbestilte da jeg kom hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.