“Vi lader op

 

 

 

Efter en tur i parken og et brusebad til min mudrede Maya, lagde os under dynen igen. Trængte til at blive opladet.                                                                                        Vi hoppede først ud af sengen igen , da der kun

                                                              lige var tid til mit bad og købe  cigaretter til Michael , som jeg tar’ mig lidt af.              ” – Hvad skulle jeg gøre uden dig Helle sagde han. Men sån’ er Helle opdraget til at være. ” Du er en engel sagde han efterfølgende og det måtte jeg give ham ret i.       Det er jo ikke forkert at tænke på sine medmennesker.                                                   På Søndag har jeg sagt ja til at bage to kager til kirken.                                                   I går aftes kom der en af mine naboer lidt længere nede fra blokken med en stor portion dejlig aftensmad til mig, det er da fantastisk.                                                        Tænk hvis vi alle gav lidt af os selv til hinanden, sikken en skøn verden der ville komme ud af det.                                                                                                                    Her i eftermiddags  var Maya og jeg i parken sammen med Birgit  og Molly der hvor vi slipper hundene fri, sikken fornøjelse for os alle fire.                                                  Jeg vasker tøj nu og vil sætte pris på at se en god film, eller noget at grine af.

I Morgen formiddag kommer min Ditte og henter mig så skal vi ha’ en dejlig mor / datter dag sammen med lille C og om aftenen skal jeg være natteravn.

Jeg vil ønske jer alle en god aften.

Kærligst Helle                                          

 

                                          

                                      

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.