Vil du se min hule

2.  Påske dag

– “Vil du se min hule spurgte Annabell, og fortsatte : Du kan sagtens være der, og så kravlede mormor ind.                                                                                                          Der var faktisk meget hyggeligt hvis vi havde haft kaffe og kage sagde mormor med et stort suk .                                                                                                                           

Annabell var dygtig til at ta billeder med hendes mobil

Man kan i hvert fald sagtens se at det er os

Ditte og lille C kom også til Grill aften, lover jer at der ikke manglede mad overhovedet, men nok til hele gården 🙂 Nærmest.                                                                                  Min allerførste grill aften sammen med alle pigerne, baby dreng og Nikolaj. Jeg har siddet og nydt solen i flere timer, min Maya var naturligvis med. Helena og Annabell havde hentet os hjemme for jeg havde lidt kikset mave onde og ville derfor ikke ta bussen                                                                                                                    Kartoffelsalat  og kylling havde mor med.

Vi har haft en dejlig dag og aften, men da Maya og jeg skulle hjem rykkede hun  så  meget i selen faldt at jeg landede oven på en beton agtig bænk som stod foran naboens havelåge, bænken væltede og gik midt over.  Heldigvis har jeg forsikring  men også et AV KNÆ !!                                                                                                                            Maya og jeg nåede bussen. Nu sidder vi her i sofaen, vældig trætte.                                 Har både talt med en sygeplejerske på Herlev hospital og Polle selv her til aften, i morgen tar’ jeg derop og kikker til ham.

Ønsker alle en smuk og behagelig nat <3 <3 <3

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.