Elsk din næste som dig selv <3

 

Helena ringede ved halv ni tiden, hun havde været på Herlev hospital til blodprøvetagning og var på vej hjem til mor med morgenbrød.- ” Skal du ikke til Polle i dag spurgte Hun og jo det skulle jeg men først senere var min plan.                                Det var tidligt tænkte jeg og puttede mig under dynen et par minutter før det lykkedes mig  og Maya at kravle ud af sengen.                                                                                  Lækkert morgenmad min Helena havde med. Derefter gik vi en tur i Parken sammen med Maya, havde jeg været alene havde jeg nok ikke turde gå ned til de vilde gæs igen. Vi nåede op til Polle lige akkurat til stuegang.                                                            Polle har følgesygdomme af hans Diabetes 2 og en af dem gør at han meget ofte kaster op, det har stået på i flere år og først i dag fik jeg en forklaring der var til at forstå.  Det vil sige at han skal leve med det, men får fremover kvalmestillende medicin hvilket han har fået før. Nyrerne har det heller ikke godt, blodsukkeret var meget ustabilt, tænder, mave  og tarme er også dårlige. Polle har meget ondt i stumpen så får smertestillende og  insulin  i drop sammen  væske.                                                                                Jeg fik mig lige en lille lur i eftermiddags, skøn jeg havde et stort program for dagen.      Maya skulle i bad, rent sengetøj, vaske tøj, støvsuge, tørre støv af og ordne planter, men først var Maya og jeg på kaffe visit hos Mayas lille Chihuahua ven Marley og Linda min barndomsveninde / Nabo.                                                                                            Jo vi har haft travlt, men det har været en god dag.                                                            I morgen eftermiddag skal jeg til min stedmor  Ebbas bisættelse, hun sov stille ind efter lang tids sygedom med  kræft  for Ca. 14 dg siden. Synes ikke at det er værdigt at nogen skal ligge i så lang tid. Har haft meget dårlig samvittighed over at jeg  ikke besøgte Ebba i længere tid og vil ikke komme med undskyldninger, men da Ebba var så syg af kræft og Ole har voldsom Col var frygten for Corona smitten ganske stor og stod i vejen for mine besøg.                                                                                             Helena er så omsorgsfuld, hun bringer mad til Ebbas mand Ole, de er næsten naboer . Vi besøgte ham  i går, hvor Helena havde taget Grill mad med til ham, Ole var virkelig taknemmelig og meget glad, fortalte at han kun havde spist morgenmad.                         Nu vil vi hoppe ind ved siden af, sov godt og drøm smukke drømme <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.