Vinden i mine piletræer

Ja, jeg er ikke den bedste fotograf, vinduerne er størrer men det er også min bærbar jeg fumlede med og kun på langs.

Min have blir meget frodig til næste år, måske så meget at børnebørnene kan bruge den som en stor hule.

Helle får ro, det er smukt, godt for miljøet og ikke mindst klimaet nu jeg er igang.

Som barn byggede vi huler i skoven og hentede madpakker, det var vildt sjovt…..Jeg har altid befundet mig godt med at gemme mig, bag højt vildt græs, strand siv, kornmarker, byggepladser og jordbunker. “Jamen det gjorde vi altså !! Der var nok nogen der lokkede mig…..

Det har jeg nok stadig en forkærlighed til, altså ikke jord eller byggepladserne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.