Trygt og godt

Det er utroligt hvor meget mine kære hunde bliver påvirket af min sindstilstand. Deres adfærd er blevet meget anderledes i løbet af den sidste uges tid hvor jeg har haft mere fred og harmoni i mig selv. Veltilfredse, rolige, trygge, legesyge og endnu mere kærlige. ” Ingen skænderier, nu vi bare er os.

Sådan er det også med børn… At huske…….

Jeg ved at mange slet ikke tænker over at det hænger  sammen. Små gryder har store ører.

 

Det ville være rart om jeg var mere stabil.

Apropos :  Jeg havde meldt mig ind på en facebook gruppe ” For pårørende til mennesker med borderline, var interesseret i at vide noget om bagsiden af problematikkerne Det var naturligvis ikke rart at læse om, men ville nu alligevel ønske at mine nære også ville bruge siden, så også de kunne få støtte og råd

Men da Administrator åbenbart var blevet informeret om at jeg selv havde borderline skrev hun i dag at jeg derfor var blevet slettet fra gruppen. Måske var det bedst og dog ?..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.